Han Solo Creative Commons License 1999.03.17 0 0 5
A cimbeli musort nem lattam, meg semmi egyebet, mert kulfoldon vagyok me'g par honapig, de pl. Friderikuszt neztem az elejen. Azert jo lenne tudni, mekkora valojaban ezek nezettsege (a tv2-n szoktak mutatni, es jellemzoen filmek vezetnek). A Daridot egyebkent a regi notak miatt nezik pl. a szuleim (en csak a kabare't nezem belole). Egyebkent en szerencsere nem a tv-n nottem fel,de meg emlexem az igazi jatekokra (Kapcsoltam,Elmebajnoksag,stb).
Ezekhez csak a Mindent vagy semmit merheto manapsag :-(
A megfigyeleseimrol annyit tudok mondani, hogy az ilyen jatekokat mintha nem nagyon neznek a kornyezetemben. Az egyeb musorok=szenzaciohajhaszas mar inkabb (pl. Eletben maradtak, Forro nyomon,stb), de nem tudom megerteni,mit esznek ezeken a valos tragediakon (talan azt hogy itt is van happyend?).
Egyebkent pedig a sorozatok, kulonosen brazil, a legnepszerubbek a nok, foleg idosebbek koreben. A fo gond veluk hogy tudod elore mi fog tortenni (semmikeppen nem az, ami a legegyszerubb lenne), ugyanis az a fo szempont, hogy minel hosszabb legyen, de igazabol az egesz tortenet beleferne egy ketoras filmbe.

Szoval lehet hogy eloszor nem ez kell az embereknek, de nem kapnak mast, igy ha nincs jobb dolguk, megnezik, aztan megszokjak, kesobb mar igenylik (pl. valaki irta a stablistas temaban, hogy egy amerikai igencsak meglepodne ha nem adnanak otpercenkent vmi. idiota reklamot).
Tenyleg szomoru, de ugy latszik errefele haladunk. Nemsoka jon viszont az interaktiv tv, fel a fejjel! :-)))