csa1 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 93
Köszönöm a megtisztelő figyelmed, az írásod 1. részével tök 1et értek, meg a másodikkal is :)
A torgyánféléket én nem tartom politikusnak, hanem inkább parazitának. Torgyán egy jelenség volt, 12 év kellet sajnos, hogy eltünjön - nem a kisgazdák, értük kár. Sajnos semmi garancia nincsen, hogy ne jöjjön egy másik hasonló valamikor, mert itt van ez a Le Pen bácsi is, aki eccer csak megjött és tarol, mint a forgószél, mindkét oldalon. Na ezeket a szélsőségeket kellene kiszűrni . Van ám ilyen a bal oldalon is :). Viszont szvsz tudomásul kell venni, hogy európában igenis jelen van a kultúráltabb szélsőjobb, rengeteg bizonyíték van rá . Az európai társadalom nem úgy alakult, mint az USA-ban. Itt nemzeti értékek vannak, aminek ez a globalizmus nem kedvez. Szerintem a globalizmus hozta felszínre ezeket az érzéseket. Elnyomni nem lehet.
Nos visszatérve Mo-ra , az ország egyik felének nem tetszik ez és az ő érdekeit legjobban a Fidesz képviselte. Bocs ha hosszú volt.

Az elején én csak a topic nyitónak szerettem volna felnyitni a szemét, hogy amit elmod a FIDESZ-re , azt elmondhatja más is az MSZP-re.
A többinek csak örülök.

Előzmény: delphijos (89)