Grones
2002.05.03
|
|
0 0
5408
|
Olvastam egy erdekes cikket az uj WatchTime-ban, meprobalom a lenyeget leforditani:
"Az oragyarto Steven Phillips-et nemregiben felvettek a svajci kozpontu Fuggetlen Oragyartok Akademiaja (AHCI) tagjainak soraba... Philips Hanzely Fulop Istvankent szuletett Magyarorszagon 1939-ben es az oragyartast a csalad orauzleteben tanulta. 1956-ban emigralt az USA-be ahol angolositotta nevet Steven Phillips-re. 1990-ben kezdte el epiteni sajat automata ora szerkezetet a BP 2000-et (a "BP" Budapestet jelent). Phillips: 'A mechanikus ora orulet eppen futott es en akartam egy sajat szerkezetet'. 1998-ban leplezte le a Guardian of Time sorozatat (mostantol Guardian I-nek hivjak), ami 50 titanium hazu, sajat szerkezetu orabol all.... Phillips oragyarto ceget Budapest Watch Co-nak hivjak. Tovabbi informacio talalhato a www.budapestwatchco.com cimen."
Ti tudtatok errol? Az erdekes az egeszben, hogy lattam egy nagyon jol kinezo orat (elol hatul uveg, szepen kidolgozott szerkezettel) es utana kezdtem el elolvasni a cikket hozza. Kar, hogy 30 000 USD-tol indulnak :( |
|