némo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3211
Sziasztok!

Nos erre a nyári Kosarazásra az első szondázások alkalmával úgytűni mindeki fogható. A részleteket valóban Szolnokon kellene megbeszélni, azonban Feribá kérdésére, miszerint "rendes" kosárlabda avagy Stretball legyen én az elsőre voksolok. Aztán felvetődik az un. idegenlégiós (DK-n kívüli) személyek játéklehetősége is. Én ammondó vagyok, hogy hasonlóan a bajnokikhoz lehessen nevezni légiósokat, viszont (megelőzendő a sima meccseket) ezt azzal kellene nehezíteni, hogy a mérkőzések alkalmával mindíg max. 2-3 légiós lehet csak a pályán. Nevezni természetesen lehet többet is (bár ezt is maximalizálni kellene pl 5 főben)de minden légiós nem lehet egyszerre a pályán max. cserélhetnék egymást. Így talán a győztes csapat valóban magáénak érezhetné a győzelmet.
Amúgy a Balatont én vetettem fel és szerintem, ha ez a Siófok megoldható, akkor maximálisan megfelelne. Igaz azonban, hogy az esetleges sérülések elkerülése végett a terem lenne a legjobb megoldás. Mond meg a kollégáidnak, hogy gyorsan áljanak neki egy csarnok építésnek és akkor ez sem akadály.:-)) Támogatásért menjenek a Deutsch Tomikához Ő majd segít!:-))

Amúgy holnapra lehetne csinálni egy forgatókönyvet arról, mik azok a témák amelyeket meg kell beszélni. Én a magam részéről a "taggyülés" levezető elnökének (úgyis mint az egyik házigazdát) téged neveznélek ki. Feladatod lenne a napirendi pontok ismertetése és a taggyűlési jkv. elkészítése.:-)) Persze, ha ezt a többiek is elfogadják akkor hétfőre mindenkinek szabadságot kell kivennie!:-)))

Ja igen! És ez már belferának szól!

igen, igen, igen, igen.

Tippek:

ASE-Körmend -6
Szolnok-Falco +10

ASE-Falco -7 (!!!!)
Szolnok-Körmend -9

MTE!!! MTE!!!
Üdv. némo

Előzmény: Avass (3207)