Skizoid Creative Commons License 1998.06.23 0 0 140
JAAAJ, NE, a LejönKinget azt neee!
Csak azért gondoltam, hogy párbajozzatok, mert mostan ott áll Zak a főuccán füstölgő stukkerral...szépen lekerekítené a történetet egy kis piff-puff...de persze, te nyertél. (Pedig mikor kétszer egymás után csak te szavaztál, és valaki mindig meggyilkolódott, azt hittem a többiek rádjönnek.)

Na jó, akkor jöjjön a szomorú vég:
"... Zak teljes elképedésében moccani sem tud, csak nézi, ahogy BlackLion gúnyos mosollyal apróra töri a Szent Korsót a járda mocskos kövezetén. Hirtelen eszébe jut a kezében tartott fegyver. Gyors mozdulattal céloz, és meghúzza a ravaszt. De semmi sem történik. Csütörtök.
Aztán már csak áll, miközben a gyilkos lassú kimért léptekkel elindul felé...

THE END"

Köszönöm a játékot, remélem élveztétek. (Én igen :{)= )

Pocak, persze, lehet még játék. A gond az, hogy én nemsokára hazamegyek, és akkor nem leszek olyan gyakran netközelben. De ha valaki vállalja a játékmesterséget, akkor rajta, nem kopirájtos az ötlet. Mindazonáltal az átkokat javasolnám bevenni a köv. játékba. (A mostaniba már túl későn került volna bele, azért is hagytam annyiban a dolgot)

Most pedig alapítok egy szellemvárost, ahol pre- és posztmortem lények társaloghatnak a túl- és evilágról szerzett tapasztalataikról. (Vagy amiről akarnak)

Skz