BlackLion
1998.06.22
|
|
0 0
133
|
Kedves Skizo! Nem errol volt szo!En itt teljes szellemi nagysagommal es oroszlant meghazudtolo batorsaggal es erovel kiirtom az egesz varost, erre itten elkezdesz varialni.Ha nem vigyazol kinyirlak mindkettotoket!
1.Kertelek, hogy ne aruldd el ki a gyilkos. Olyan jo lett volna rohogve vegignezni, ahogy a kisertetek haragja racsap Zakra, erre most ramzuditod oket.Irgumburgum!
2.De ez neked nem volt eleg, kitalaltad ezt a szamjatek dolgot.Itt van elottem 20 lexikon, keresem a permutaciot.Egy levelvaltasunkban azt mondtad, hogy ha ketten maradunk, akkor nyertem, mert egymas ellen szavazunk-dontetlen en pedig legyilkolom a masikat.Olyan merges vagyok, hogy osszetortem Wagner ur soroskriglijet!Atvertek es megfosztottak a gyilkolas jogat tolem!Igazsagot nekem, vagy megnezetem veled husszor a Lion Kinget!Raadasul az angol oroszlanok is kikaptak a roman csotanyoktol.
Egyebkent mindenkinek ajanlom, hogy nezze at az osszes hozzaszolast a Gyilkososdiban es Gyilkososdi-folytatasban.Tanulsagos.Eleg sok hibat kovettem el, megis sikerult ugy helyezkednem, hogy senki se gyanakodjon ram!Ha jol emlekszem egy alkalommal se szavazott ram senki sem!Jo mi?Szegeny Pocak felugyelo meg elarulta nekem, hogy ki a tarsam.Kollegam eleg hamar elhullott, de igy konnyebb dolgom volt.Pocak:nem tunt fel, hogy egyszer sem szavaztam SWE Z-re?Az ekezetekrol mar nem is beszelve.Ja es Gyilok is en voltam... HAHAHAHAHAHA!!!!!! Skizo:varom az igazsagos dontest!
|
|