xGabi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3189
A már-már megszokottá vált technikai problémáim miatt csak most tudok reagálni az elmúlt három nap eseményeire - képzeljétek,mennyi ideig tartott ezt a rengeteg hozzászólást végigolvasni :-)
Sajnálattal kell közölnöm,hogy a Kassaiban tartandó pofaviziten nem valószínű,hogy megjelenek :-(( Azért 2 és negyed három körül én is odanézek a csarnok elé,remélem nem fogom eltéveszteni Avasst és Belferát.A szerkóm piros póló - fekete nadrág + Olaj - sál lesz ; tudom,hogy nem én leszek az egyedüli ilyen cuccban,de ha kékben és Albacomp - sállal indulnék,szerintem nem jutnék el a csarnokig :-)) A nyári streetballt támogatom ; bár a 18 évemmel és a 190 - es magasságommal nem lenne könnyű kibúvót találnom,annak ellenére sem,hogy elég sűrű nyaram lesz (pl. nyelvvizsga).

MÁS : reggel jártam bent az irodában,akkor még 150 jegy volt.Úgy hallottam,Paksra kétszázat küldtek el a két napra együtt,a körmendiekét nem tudom,szerintem tesznek el nekik a helyszínen.Arra én nem számítok,hogy hazai szurkoló a meccs napján még belépőhöz juthat...

HAJRÁ OLAJ !!!