Szep jo napot mindenkinek!
Ismet oraszerelesi kerdesekkel fordulnek hozzatok :)
Tegnap elkezdtem egy Poljot szetszedeset. Ebben mar -ellentetben a Ruhlaval- vannak kovek. APT altal leirtakbol azt olvastam ki, hogy a horgonyt nem rakom kotyvaba a sellak miatt. De mi van a hidakkal, ahol szinten ko van. Ezek csak szimplan preseltek, vagy itt is sellakk a rogzitoanyag?
Egyebkent ez egy 17 koves Poljot, amiben egy darab cirill betu sincsen, mindossze bele van irva hogy 17 jewels meg egy sorozatszam...
Mas: szamomra kritikus pont a korona eltavolitasa. Muszaki ember leven az a velemenyem, hogy az sorozatwerk-gyartok ugy epitik a szerkezeteiket hogy a korona egyszeruen, gyorsan, es viszonylag kis szerkezeti megbontassal eltavolithato legyen. Ti, akiknek mar tobb ora volt a kezeben, meg tudtok ebben a hitemben erositeni? Csak azert kerdezem, mert a Poljotnal elegge megszenvedtem, mig ki tudtam szedni a tokbol a werket, es elegge szet kellett bombazni :(
Ennel a darabnal gondoltam arra, hogy a hatlapjat kicserelem valami uvegre, mivel csak egy gyuru szoritja ra egy gumigyurure. APT, nem tudod veletelnul hogy a lentebb ajanlott holgy a Hercegprimas utcaban keszit ilyen egyedi uvegdarabokat?
[off]
Majsu elsejen sikerult osszerakni a Ruhlat. Szepen jar, a hajszalrugo tengelye sem jar mar ugy mint a bugocsiga. Mar csak egy percmutato hianyzik. Nincs veletelnul valakinek?
[on]
k.p.