ColinCrazy
2002.05.02
|
|
0 0
774
|
Csak nem azt akarod mondani, h. Szervét Tibor már a koncerten is ott volt?! Annyira örülök, h. ha messziről is, de tegnap életben láthattam a mi imádott Tiborunkat!!!
Csak nem azt akarod mondani, h. nem emlékszel rá, h. említettem? ;-)
Ha szemből nézzük a színházat, a bal oldali kocsifeljáró szélén ültünk szépen sorban, mi Colinosok. Egyszer csak szóltak nekem, hogy SzT ott van a tömegben (egyszerű trikóban, térd alatt végződő laza nadrágban és valamiféle szandálban). Egyből bepánikoltam: Nincs nálam a Colinos albumom, amiben SzT-ről is van egy kép (amilyened neked is van)! Nem tudom dedikáltatni! Így mondjuk megszabadítottam magam egy kínos helyzettől: odamenni hozzá ilyen tömeg előtt és rajongásomat palástolva engedelmesen megkérni a dologra. Schell Jutka is ott volt egy aranyos kutyával, na meg a 2 fiú (nem tudom, melyik melyiküké). Tinilányok mindkettőjüktől kértek aláírást (még KK-tól is - itt nem saját magamra gondoltam KK-ként).
Most azzal már nem szeretnélek külön hergelni, hogy Tiborunk csupán néhány méterre volt tőlünk és ő is jót mulatott az egyik kislány produkcióján (aki folyamatosan szórakoztatott minket), még le is utánozta egy mozdulatát. :-) |
Előzmény: vincere (773)
|
|