Avass Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3178
Isti? Jó ötlet. Szívesen megismerném, úgy hallottam (tőletek), hogy értelmes, jó fej!

Egyébként nem tudom, hogy gondolták, ezt a belépő dolgot a szervezők? Arról van szó, hogy ugye napijegyeket bocsájtottak ki, de az már nincs ráírva, hogy melyik napra szól. Ergo, bármelyik nap felhasználható! (ez tényleg így van, direkte rá is kérdeztem!) Nomármost, az biztos, hogy a két napra több jegyet adtak ki, mint a csarnok befogadóképessége, tippem szerint pont 2x annyit. Extrém esetben azonban mindenki vasárnap akar majd menni, tehát, ha a legrosszabb lehetőséget vesszük, akkor 5000 ember szándékszik majd bejutni egy 2500-as csarnokba! Ezt hogyan fogja megoldani a T. szervezőgárda? Mint a heringek, csak két sorban?
Jó, ez csak elmélet, de ide a rozsdás bökőt, hogy vasárnap sokkal többen akarnak majd bemenni a döntőre, mint szombaton az elődöntőkre.
Ráadásul olyat is mondtak, hogy a bérletek ugyan nem érvényesek, (ezt megértem) de fenntartják a bérletesek helyét! Ezt hogyan akarják megvalósítani, mondjuk vasárnap, amikor minden jegy elkelt, és nem lehet pontosan kiszámítani, hogy mennyivel többen akarnak majd bezsúfolódni a jegyes szektorokba??? Egyszóval szerintem ne vegyétek készpénznek, hogy majd külön belépőket fogtok még kapni a döntőre!

...ennyi voltam: Avass

Előzmény: pepy (3175)