The Evil Creative Commons License 2002.05.01 0 0 1336
Hello!

Emlekszik meg valaki? :)

Murray, megkaptam az emailedet akkor epp nem tudtam irni utana meg kiment a fejembol! Na de visszatertem!
Wisey, neked viszont irtam nem irtal vissza!

Megint Murray + topic on, kurva jo dolgokat szereztem :) Istenien erzem magam ha csak ragondolok.
Eskuszom nem is tudom szamon tartani az osszeset, nagy reszuket mar hazakuldtem. Ami kapcsibol:
- Bruce Dickinson: Acoustic Works (akusztikus szamok, fokent live minden korszakbol. Kedvenceim a Tears of the Dragon-os notak amiket 95-96 korul adott le egy londoni pubban. Kurva jo hangulata van! Kb. latod magad elott ahogy ulnek a rajongok a sorukkel, es egyutt uvoltik a Hell No-t Brucey-val, aki Skunkworks-os kollegajaval pruntyog a gitaron :))
- Egy Maiden live 1991-bol, a Wembley-bol, a minosege valami rettenet jo!!!! A koncert es felelmetes, es ugye jo par No Prayer-es notaval!
- 1985-os klubkoncert egy bizonyos "Entire Population of Hackney" nevu bandatol, ami valojaban a Maiden, lehetett itt-ott olvasni errol a fellepesrol. Feldolgozasokat adnak elo, es vegig Adrian vokalozik. Illetve majdnem vegig, hiszen a raadasban leadott 2 Minutes To Midnight meg 1-2 masik Powerslave-es szam mar Bruce-szal duborog. A felvetel minosege nem tul jo, ugy mondanam kielegito. Na de mekkora kincs mar!
- Bruce dupla, Rock in Rio 3D gondolom nem nagy szam. Bar ez utobbi ugy igazan nagy szam hogy Braziliaban (Manaus-ban )nyomott CD-rol van szo :)
- sikerult Wicker Man maradek 2 verziojat is beszereznem, abbol az egyik limited edition clear CD, jol hangzik de semmi kulonos :)
- a Run to the Hills-nek 2 fele maxijat vettem meg, azota is szemezgetek a harmadikkal. Merthogy 3 fajta van, osszesen 2fele boritoval (a honlapon csak 2 CD-rol irnak...)
- a gyujtemenyemhez mar gyakorlatilag hozzacsaptam a baratnom Bruce-szolo CD-it is, ami azert kiraly mert a) kettot is dedikalt Bruce Mester b) bonusz szamok szerepelnek rajtuk, az Accident of Birth-on ha jol emlekszem 3 is. Ezek a del-amerikaiak...
- Errol jut eszembe az a kaloz CD, amin a leheto legritkabb Bruce-szamok szerepelnek, volt rajta par amit nem ismertem. Na nem sok ;) A kaloz Cd-nek elvileg van egy elso resze (enyem a masodik) is, na azt meg megprobalom felkutatni.

A Number of the Beast DVD-t latta mar valaki? Milyen? Ha el tudok kuloniteni forrasokat akkor arrol sem szeretnek lemaradni.