Újlaki Creative Commons License 2002.04.30 0 0 1325
Kedves Wiky115!

Nagyon örülök, hogy magyar vagy, és különösen örülök neki, hogy erre büszke is vagy. Ezzel éppen így vagyok én is, és még nagyjából 10 millió honfitársunk. Ennek ellenére - de mondhatnám úgy is, éppen ezért - 5 milliónyian és még egy kicsivel többen nem a FIDESZ-re szavaztunk. Ráadásul meg is tudom mondani, hogy miért.

A FIDESZ átlátszó, ostoba jelszavakkal megpróbálta elhitetni, hogy itt egyedül ő képviseli a Hazát, a Nemzetet, és csak az szeretheti a hazáját, aki a FIDESZ-t is szereti, a többiek hazaárulók, hontalanok vagy még rosszabb. Csakhogy vagyunk itt páran, akik már láttunk egy pár ilyen szélhámosságot. Azt mondom neked, a legnagyobb aljasság, amit elkövethetsz egy hazáját szerető emberrel, ha aljas szándékkal vagy butaságból kétségbe vonod a hazaszeretetét. Ehhez nincs jogod!

Ezen a földön a FIDESZ előtt is, ezer éven keresztül és még egy kicsivel több ideig fennállt Magyarország, éltek magyar emberek, akik szerették, óvták és féltették a hazájukat; néha meg is haltak érte, hol jószántukból, hol mások akaratából. Sőt, megkockáztatom, hogy a jövőben is élnek majd itt ilyen emberek, akkor is, amikor a FIDESZ-re már senki nem is emlékezik.

Ebben az országban mindenki feltette a kokárdát március 15-én; de vagyunk egy páran még, akik nem parancsra tették fel, sőt: akkor is feltettük, amikor ez nem volt igazán tanácsos. A baj éppen az, hogy a FIDESZ és az általa megszédített nyáj elfelejtette levenni, amikor elmúlt az ünnep. Pedig a haza nem eladó, a szabadság nem leadó, Petőfi nem eladó, Kossuth nem eladó, Széchenyi... Hmm, őt már eladták.

Kedves Wiky, ne dőlj be átlátszó jelszavaknak. Hosszú történelmünk során számtalanszor előfordult, hogy éppen azok ártottak legtöbbet a hazának, akik a leghangosabban üvöltöztek a hazáról, hazaszeretetről. Az igazi hazaszeretet nem látszik, az idebent van.

Előzmény: wiky115 (1284)