kwest Creative Commons License 2002.04.30 0 0 3154
A bíróküldés egész jó. Igaz, hogy a Szamos úgymond elég nagy hülye, de szerintem a legkiegyensúlyozottabban tévedő magyar játékvezető :))) A Bognár meg általában elég nagy kussban van. A Vígh talán rosszabb lett volna körmendi szempontból. A döntő játékvezetői nagyjából a papírforma szerint, bár Bodnár kimaradása elég nagy meglepetés (lehet, hogy más dolga van). Szabó IV úgy-ahogy elfogadható számomra (egyébként a legjobb játékvezetés, amit magyar pályán valaha láttam az a Szabó-Szamos pároshoz kötődik - kupadöntő, Salgótarján még a régi szép időkben, lehet, hogy csak azért mert szerintem minden idők /na jó, 87 óta járok/ legjobb körmendi játékával párosult), Váradi már nem esik ebbe a kategóriába, de valószínű, hogy minden körmendi tudja, hogy miért.

Ja, Gery, ha még olvasod. Sajnos a holnapi győri kupadöntő nélkülem fog zajlani, mert ezek a "+!%/=k berendeltek holnapra, úgyhogy irány Szeged. Szurkoljatok helyettem is, és vigyetek ki egy "kwest szelleme veletek van" transzparenst. Úgy biztos a győzelem.

Előzmény: saabee (3152)