Tippek :)
"Felvetődött körünkben, hogy a forduló legjobb öt tippelője ne kapjon pluszpontot..."
Szvsz se,mert így a különbségek elég nagyra nőnek.("ne tágítsuk kia a szakadékot")
Ellenben járhatna mondjuk bónusz pont azért,hogy még a párharcok megkezdése előtt meg kell tippelni a párharc végkimenetelét (pl.:3-1)
-habár persze ez csak egyszeri alkalom pluszpont szerzésre.
Itt szerintem csak annak járjon pont aki telibe trafálja a párharc alakulását.
Pontok pl.:
1-8 5 pont
2-7 6 pont
3-6 8 pont
4-5 10 pont
"Továbbá javaslat, hogy itt már csak az kapjon az eredmény alapján megfelelő pontszámot, aki eltalálta a győztes csapatot. Vagyis ha pl. a különbséget eltalálom, de a másik csapat nyer annyival, akkor ne érdemeljek pontot."
Szerintem ez a szabály továbbra is megmaradhatna,ugyanis...
/Pepy!Lehet hogy eddig félreértetted (?)/
Pl.:
Ha valaki tippel egy H15-öt,azonban az eredmény V15 lesz,akkor bár a különbséget elvileg eltalálta,gyakorlatilag NEM,ugyanis: ez azt eredményezi,hogy a tippjéhez képest 30-al lőtt mellé.Tehát erre kapná meg a pontszám felét./Habár ha 30-al lősz mellé,akkor arra nem is jár pont :)/
Tehát ez a szabály szvsz maradjon meg mert így a tippek szerintem reálisabb képet fognak mutatni.Főleg a rájátszás meccsein,ahol pár pontokon fognak múlni a meccsek,így a győztes kilétének megállapításához még nagyobb mázlira van szükség.
Ezzel kapcsolatban most ennyi.
MÁS!!!
Feriba04!
Nekem nagyon tetszik a streetball-os ötlet :)
Biztos az ASE csarnokot is simán meg lehet rá szerezni.
/Az ötlet nem kopírályt-os?-futballszurkolók bajnoksága/
Avass!
A paksiakat onnan fogod megismerni,hogy egy sereg szolnoki "kemény" fogja őket kergetni :))))
HAJRÁ ATOM!