APT Creative Commons License 2002.04.30 0 0 5329
NORVER: Azzal együtt megettem ám a dolgot! Pedig tényleg annyira Omega, hogy illett volna észrevennem. No de későn volt, meg minden... Viszont az ETA tényleg gyárt-gyártott a saját neve alatt is órákat, így a kérdés azért jogos volt.

MESSERSCHMITT: Pukkadj meg! A továbbiakban a KABINROLLER számomra legalacsonyabb létforma szinonímája lesz, valahol a szerves koacervátumok és az egysejtű véglények közötti szinten! ;))))))) (A FREEZEREN pedig már ketyeg a Gagarin-féle időzítőóra! Végrendelkezz!!)

KUONI PÁSZTOR: Nem szabad! Bemegy a tokba és tönkreteszi a számlapot! A szerkezetet tulajdonképpen nem kell tőle félteni, de a porcelán kivételével a szalmiákszesz kivégzi a számlapokat. Erős csavaros toknyitóval kell próbálkozni, esetleg finoman a csavarlazító szóba jöhet, de én attól is tartanék egy picit.

SZUCSR: A mutatót le-fel rakosgatni nem ügy, kell egy mutatólevevő fogó és kész. De jó új mutatót találni elég problémás, márkás órára meglepően drága is tud lenni. Viszont egyáltalán nem reménytelen újrafesteni a mutatókat, én ehhez egy fakockába szúrt gombostűre akasztom a rozsdátlanított, simára csiszolt mutatót, majd makettezőboltban beszerezhető tűhegyes makettező ecsettel és híg makettfestékkel lefestem. Teljesen jó végeredményt lehet produkálni.

ORAGYUJTEMENY