Úgy látom, gyűlnek a megbeszélni valók a topictalálkára. Elviekben benne vagyok, a részleteket majd szombaton...
Ha már a topictalálkánál tartunk, néhány részlet:
Az előzetes "agyvihar" eredményeképpen nagyjából megegyeztünk a szolnoki topictársakkal, hogy a HELYSZÍN a Tiszahíd lábánál található KASSAI SÖRÖZŐ, amely közvetlenül a sportuszoda mellett található, tehát közel van a csarnokhoz, könnyű odatalálni (csak át kell menni a hídon) ráadásul kerthelyiséggel is rendelkezik. Ma azért lemegyek, és megkérdezem, hogy egyáltalán nyitva lesznek-e, vagy nem várnak-e mondjuk egy japán túristabuszt aznap.
A meccsek az előzetesen kiadott tervek szerint szombaton 14:40-kor (Körmend-Paks), valamint 16:00-kor (Falco-Olaj) kezdődnek. Mivel napijegyek vannak, mindenki meg tudja nézni mindkét összecsapást plusszköltség nélkül. Szerintem előzetes találkákra lenne szükség, hogy nehogy elkerüljük egymást. Úgy gondoltam, hogy a meccskezdetek előtt 30 perctől 10 percig a csarnok előtt leszek, nyakamban egy Olaj sállal, ami nyakkendőszerűen lesz megkötve, kívül a régi olajos címer (plusz a kezemben sör). Tehát 14:10-14:30, valamint 15:30-15:50-ig vagyok ott. Ekkor megbeszélhetjük azt is, hogy a mi meccsünk után pontosan hol találkozzunk, (vagy esetleg együtt is megtekinthetjük a Falco-Olajt) már csak a paksi kollegáknak beigért bodyguard-feladatok ellátása végett is (magyarul, hogy együtt mehessünk a találka helyszínére).
Tehát a találkozó IDŐPONTJA a szombati (május 5.)2. meccs után, kb. 18:00 h-tól, a Kassai Sörözőben (lásd fent).
A rendezőség a programváltozást jogát fenntartja, de ez esetben ezen fórumon próbál minden érintettet időben értesíteni!