Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 46
kartárs,

kérem nem fideszistázzon le mert én a szadista terminus technicusok szerin gaz szélsőjobboldai miépata és ezáltal kirekesztő, intoleráns, náci, stb. vagyok! s még sértésnek találom venni ezt a fideszezést... :O))

kedves GameBoy, örüljön, amíg csak a libsi fideszisták anyázzák önöket...

arról, meg hogy ki szavahihető:
Mi történt a meg nem alakult MSZP-SZDSZ kormány első 5 napjában?

Kovács László megüzente a köztársasági elnöknek, hogy két választása van: vagy Medgyessy Pétert kéri fel kormányalakításra vagy Medgyessy Pétert
Kovács László Duray Miklósnak is üzent: "nem felejtünk"
Dzurinda szlovák kormányfő "Budapestről jó híreket kapott"
Bukarest szintén üdvözölte a magyar választások eredményét, bár tart a Nastaze-Orbán megállapodás esetleges újratárgyalásától
A pénzügyminiszteri poszt mszp-s várományosa kijelentette, hogy az egy dolog, hogy mit ígért egy párt a választási kampányban, és az egy másik, hogy mit fog tenni a kormány, mert a kormány nem ígért semmit
Egy állampolgári beadvány puszta kivizsgálását jogi gengszterizmusnak minősített Kuncze Gábor
A vecsési mszp-s számlagyárost szabadlábra helyezte a „független” ügyészség, miután azt mondta, hogy "leszek én még államtitkár".
Megkezdődtek az MTV-ben az elbocsátások, és Juszt László újra megjelent a képernyőn
Az SZDSZ kikérte az NKÖM teljes köztisztviselői névsorát
Április 29-én újra Frey-dosszié (az Orbánra egymillió dolláros vérdíjat kitûzõ emberrõl (???) van szó)
Az SZDSZ bejelentette igényét egy sor állami vállalat SZDSZ-es privatizációjára
Az MSZP bejelentette, hogy hétrõl háromra kívánja csökkenteni a földvásárlási moratóriumot
Az MSZP bejelentette, hogy minden ígérete ellenére liberalizálja a gázárakat (-> 50%-os emelés)
Kovacs Laszlo immaron kethetenkenti parlamenti ulesezesrol beszel, holott az elmult 4 esztendoben gyakorlatilag masrol sem volt szo, minthogy ok aztan frankon hetente fognak... (meg az MSZP hires 13+1 pontjaban is benne volt)
Megszüntetek a sortüpereket.
Lengyel Laszlo szerint az MSZP Parlament nelkül is tud kormanyozni, kormanyrendeletek segitsegevel.
Lamperth Monika minden fő- es köztisztviselőt nyiltan megfenyegetett.
Az FVM minden vezető beosztasu tisztviselőjenek - osztalyvezetőket is beleertve - szemelyi anyagat
bekerte az MSZP, a miniszterjelőlt mar az első
napokban 3-400 fős elbocsajtasokrol nyilatkozott

és még csak egy hete vannak hatalmon a maszopisták és a szadisták...

Előzmény: GameBoy (38)