Bocai szaktárs!
Én már azóta nem veszlek komolyan, mióta megismertem a fajtádat (mármint a családot). Ráadásul Konstatáltam a :-), amit most én is erőteljesen kiteszek! :-))))))) Nem fogok be***, a körmendiekkel amúgy is jóban vagyunk! :-)
Tényleg, ki volt az: Senkise, vagy Mocababa?
A meccset egyébként én is megnéztem videón, nem sok jót tudnék felsorolni, a harcosságunkon kívül (affenébe, mert megint igazat szóltál). Egy érdekes adalék azé' lenne. A főtirpák (csak, hogy róla is essék szó) is ott volt, és a következőt mesélte:
"A meccsből 2-3 perc volt hátra az eredmény igen szoros 1-2 pont közte, amikor a gyúrónk egyszercsak fogta a mobilját, és kiment telefonálni. Amikor visszajött a terembe, már messziről mutatta az ujjaival: HÁROM. (gondolom, az Alba meccs végeredményét). Ezek után 8-al nyert a Klíma, és pl. Lapov nem mérgelődött, mint addig, viszont volt két triplakisérlete, az egyik, úgy 8-9 méterről!"
Non kommetarow! Csak zárójelben, út a dönőtig: 4.-ek lettünk, így Alba (2-2), majd (remélem) Paks (1-3), míg 3. helyezésünk esetén: Falco (2-2), majd Körmend (2-2) (ahol szerintem k*** nehéz nyerni). (zárójelben az egymás ellenik). Igaz, hogy ebben 3-1 a Paksnak, de minden meccsen 10 alatti volt a különbség, míg a másik ágon szenvedtünk a Falcoval mind a 4 meccsen, Körmenden viszont 2x sima vereség.