LD Creative Commons License 2002.04.29 0 0 3103
A "korrektnek tartott szolnoki olvtárs" kitételt néhány szerencsére ritka kivételtől eltekintve minden ide író szolnoki szurkolóra igaznak éreztem, így ez Rád is vonatkozik.
Viszont ha jól emlékszem én is írtam, hogy a meccs elvesztését magunknak köszönhetjük, illetve, hogy a meccsvégi véleményes helyzeteket nem szokták befújni a hazai csapat ellen, így volt ez anno Fehérváron is és most is. Az összeseküvés-elméletet pedig más is táplálta itt, elég csak a Paks-Olaj meccs utózöngéire gondolni. "Azért fújtak így a bírók, hogy az Alba 4-ben legyen..." Felejtsük már el ezeket a hülyeségeket! Ha mi lennénk a "szövetség csapata", akkor hányadik helyen végeztünk volna tavaly meg idén? Abban viszont teljesen egyetértek, hogy sajnos elég gyakoriak a bírói tévedések, sőt, szerintem azért az 5-6 nagycsapatnak otthon sokszor megadják a hazai pálya előnyét. Fehérváron is. De ugyanúgy Szolnokon, Kaposváron, Körmenden, vagy akár Pakson és Szombathelyen is. És ha néha egyenlően fújnak, akkor pedig máris a hazai csapat szurkolói kiáltanak skandallumot. A legnagyobb baj az egységes felfogás hiánya! Na, szépen elkalandoztam...
Még egy utolsó megjegyzés. Ha a Sterbencz mester által kitalált és a játékosok által végrehajtott figura a meccs végén góllal végződik, és most mi vagyunk a negyedikek, akkor a bírók miatt előztük volna meg az Olajt? Nem azért mert a Szolnok még nálunk is egyel többször hibázott? Bocs, hogy így kifakadtam, de már a meccs előtt szinte szurkoltam, hogy ne nyerjünk (ez persze nem igaz), mert már előre féltem, hogy mit kapnánk...
Előzmény: Avass (3096)