Lincsre löncs, menjünk Wágnerúr hordóihoz, és nyakaljunk be, gondolkodni ráérünk azután is.
Sssssssssssssssssssszóval HUKK!! mit is láttunk itt? Egy ennenmagát mutogató Kornélt, egy klassz polgári verôlegénycsapatot, egy nyafogó Trebitschet meg egy távolmaradó Zakot, aki napok óta meg sem szólalt már. BlackLion terve annak ellenére, hogy elôször meg akart lincselni, nem is rossz,kérdés, a Gyilok betartja-e szavát, iletve marad-e valaki életben, mire elválik a vér a sörtôl.
De nekem az az érzésem (bár talán csak az alkohol beszél belôlem), hogy ez a gyilok ügyesen vegyül, még ha ezzel magamat is gyanúba keverem. A közhangulat amúgy is Árpi ellen volt, a lincselôk közé keveredni javítja a hatékonyságot. Miután ebbôl a csapatból Vajk elhunyt, maradtunk hárman a lincselôk közül...
Új nyom az ékezetezôknek: a gyilkos hullámmal a tetején írja az ô-t. Most vettem észre, és egész jó alibi nekem, mert én meg sosem úgy (azt se tudom, hogyan kell azt csinálni ezen a gépen). Viszont Wágnerúr és Trebitsch így ír. Most megnézem majd a mindenféle gyilkoktól kapott leveleket, milyenek ott az ékezetek.