Feribá04 Creative Commons License 2002.04.29 0 0 3086
Na szóval...

Marha jó kis meccs volt...A Körmend ellen valahogy mindig akadnak fantasztikus jelenetek mindkét oldalon. Gratulálok a vendéglátóknak a győzelemhez, csapatomnak pedig az első hely megszerzéséhez. Akadtak hullámvölgyek, de tízen felülre sem engedtük a hazaiakat és a negyedik negyed már csak erről szólt. Egyértelmű volt Fodor taktikája. Végig kijátszani a huszonnégyet és csak akkor eldobni. Ezt az ASE betartotta és a végén úgy éreztem ezen múlott a győzelmünk. De sebaj! Végre ismét csapat voltunk.

Szurkolás:

A hazai side tényleg nagyot alakított. Volt ugyan egy kis trágárkodás, de érződött hogy nem felénk irányul és alapvetően ők nem néztek le minket ellentétben az egy héttel ezelőtti vendégjátékunkkal. Mi túl sokan nem voltunk (80-100), de megtettünk minden tőlünk telhetőt.
Egy dolog nem tetszett, de ez nem a Devils sara.
Madison nálunk csak fél évet játszott, de örökre a szívünkbe zártuk (jól bizonyította a többször felharsanó Nickel kórus). Fodor Geri a körmendnek sokkal többet adott, mint az ASE-nak valaha bárki is, mégis rengetegen anyázták meccs közben. Nem értem...Mondjuk Geri igazán nemes bosszút állt.

Játékvezetés: Katasztrófális, de most legalább viszonylag következetes.

Hirth Attila:

Nem a szurkolói a busszal mentem, így én is csak itt értesültem a balatoni történtekről, ami nagyon elszomorított, de annál örömtelibb volt a mai bocsánatkérés. Ez szép volt!
...és ha már a bocsánatkérésnél tartunk a múlt héten első felindultságomból én is írtam valamit centerünkre, amiért szintén elnézést kell kérnem. Egyrészt azért, mert nem hinném, hogy ez a módja az érzelmek kinyilvánításának, másrészről pedig a csapat az eddig kitűzött célt teljesítette (ennél jobb helyen nem állhatnánk) és Laci küzdenitudásból a két meccsen végre jelesre vizsgázott. Egy ilyen mentalitású Czigler Lászlóra büszke vagyok, hogy csapatunkat erősíti.

Hétvégén nem tudom hogy, de eljutok Szolnokra. Fel a címvédésre!

Üdv.
Feribá04