Avass Creative Commons License 2002.04.29 0 0 3084
Szia Sporttárs
Lemaradt a szmájl. Csak azért írtam a B2xCS-t (Brutális Csapatok Csatája), mert már többször panaszkodtatok, hogy sok mindenki mondja az Albáról, hogy keményen, néha durván védekezik, pedig nem. Hát serintem sem nem. Vannak nagyon jól védekező játékosaitok (a legjobb példa: Borisz), talán az egyetlen keményen játszó player a Góbiricsi.
Mi + mindíg a kedvencei voltunk sok emberkének, már ami a játékstílust illeti (hiába no, szerb iskola). Tény, hogy kemény a védekezésünk, hál Istennek egyre több a délszláv játékos a Klímában is, hátha előbb utóbb letaszítják a "brutalitás" trónjáról az Olajt sokak fejében. Én mondjuk nem látok szoros összefüggést a kemény határozott, és a durva védekezés közt, de erről egyrészt már sokszor szóltam, másrészt persz nem is vagyok teljesen elfogulatlan.

"tavaly Kálmán kiesése az Olaj ellen, jó példa, mi?:))" Hát legalábbis nem szerencsés a fenti eszmefuttatás után, főleg annak fényében, hogy Istit is mi tettük jégre nem is olyan régen! :-)

Komolyra fordítva, mielőtt bárkinek eszébe jutna: a két eset tényleg teljesen ártalmatlan szitu volt, tök véletlen, hogy éppen az Olaj járt arra! (bármennyire is hihetetlen :-)