Na látod Kwest...Te is félreérted ezt a mutogatást.
Istinek alapvetően elég jó a kapcsolata a paksi B közép néhány tagjával. Tegnap amikor kijött a félidőben melegíteni kikacsintott ránk és mutatta ők lesznek az elsők. Az egész gesztus annyira jópofa volt, hogy senki nem értette félre, hanem csak röhögtünk egyet. Nem volt szép amit a paksi meccsen Gerivel csinált, de egy paksi sincs aki emiatt még most is haragudna rá. Egyébként nem hiszem, hogy az a momentum lightosabb lett volna a tegnapitól, hisz Geri akkor kábé öt métert csúszott hason, míg Nick egy jó nagyot zsákolt (szerintem nézd vissza két esetet videón).
Azt írod, hogy ilyen esetben nem lehet taktikai faultról beszélni. Tévedés! Pont ilyen esetben lehet. A rizikó egyedül az benne, hogy a bíró ne fújja sportszerűtlennek.
Ne vitatkozzunk! Csak szerettem volna a tisztánlátás végett jelezni a pontosítást, nehogy néhányan leírják az elmondottak alapján isteni Feribánkat. :-))
Különben sajnáltam, hogy veled nem futottam össze.
Üdv.
Davis04
Ui: Először írok úgy fórumba, hogy közbe sörözöm, de így visszaolvasva elég nagy állatságnak is tűnik. :-)))))))