Wágner úr Creative Commons License 1998.06.15 0 0 93
Na, akkor gondoljuk végig a dolgot, mert amit Kornél mond, abban lehet valami - feltéve, hogy a játékvezető tényleg végiggondolja azt a pici infót, amit kiad nekünk. Tehát, Kornél ott áll a kötéllel a nyakán, mialatt mindenki Árpit veri agyba-főbe és laposra is (természetesen a farzsebéből kikandikáló lapos üvegre vigyázva). Ha jól értettem, akkor ezen a löncsön a szavazós pógárok vettek részt. Akkor most Zak az egyetlen, aki nem szavazott - ezért gyanús. Ugyanakkor arról sincs infónk, hogy a rendőrt agyonütöttük-e már vagy a gyilkosok végeztek vele. Volt szó róla, hogy Pocak volt az, de a játékvezető ezt nem erősítette meg. Igy, infó nélkül csak vagtában ütünk agyon időnként valakit puszta gyanú alapján, de még csak egy kést vagy mérget vagy mittoménmit (titkosrendőrjelvényt) sem találunk soha, amiből a gyanú igazolására vagy az ártatlanságra bármiféle bizonyítékot karnánk.
Ez igy nem frankó!

Most pedig elmegyek a Sörömért és ismét elbarikádozom magamat a hordóimmal, mert ez itt, amiről most szónokoltam, már nagyon inog alattam.