BIGBOSS: Én maximum 100-ig mennék el, feltéve, hogy tényleg nagyon szép az az Omega. A plexiüveg természetes egy ilyen korú óránál, és ugyan ki lehet cserélni, de minek? A domború zafír elég drága dolog, nem is biztos, hogy meg tudják oldani. A kristályüveg nem gond, de a mai edzett plexik felületi keménysége csaknem ugyanolyan nagy, mint az üvegé, viszont vagy tízszer rugalmasabbak. Sokkal jobban védik az órát, és ha mégis összekarcolódnak, akkor maximum egy ezresért bárhol kicserélik. Kár szerintem bolygatni!
UNBORN: Előfordulnak régi Langendorfok (nekem is van egy cilinderes öreg karórám tőlük, de helyrehozhatatlanul ramaty, így nem is tettem közszemlére). Alsó-középkategóriás gyártó volt, a század derekán "felszívódott".
GLASHÜETTE: Az IWC tourbillonjai már csak ilyenek. De 52 KEuróért a 7-es buszt is megveheted, és megtöltheted fizetett tapsoncokkal, akik ünneplik az órádat - bármilyen is legyen az....
MÁS: Frissítgettem a már elkészült dolgokkal. Messerschmitt: a JLC Memovox mellett van egy öreg kalapácsos Omega automata is, ez ugyan nem egészen olyan, mint amilyenre TE vágysz, de remélem elnyeri tetszésedet!
ORAGYUJTEMENY