Elmaradtak a gratulációk (a többi)
...van néhány, tehát futószalagon:
GRATULÁLOK!
- Az ASE-nak az alapszakasz-győzelemhez!
- A Körmendnek az otthoni veretlenségük megőrzéséhez!
- A Falconak (már ecseteltem)
- A Kaposvárnak az Olaj legyőzéséhez, Báne nélkül!
- A Mieiknek, mert az utolsó pillanatig nyílttá tudták tenni az idegenbeli meccset, nehézségeink ellenére.
Az utolsó ponthoz néhány adalék:
- Pavlovics egy percet sem játszott, ott ült ugyan a padon, de a Paks ellen megsérült a térde.
- Trepák Zolit nem is nevezték, belázasodott.
- Király volt az egyik játékvezető. Ez azért érdekes, mert azokon a meccsienken, amikor ez a vadb**** fújt, Lapov maximum a 25. percig tudta húzni kipontozódás nélkül, bármennyit is ültette Miljkovics! Most ugyan nem szórta ki, de az első félidőben úgy volt már 4 hibája, hogy 1 negyednyi időt Rusznyák Zsolti játszott. Tehát 15 perc alatt 4 hiba!
- VUKI-t is elintézték, szemtanú (Gabci456) mérte az időt: 5(!) percet töltött a parketten, ennyi idő elég volt a sporiknak, hogy kipontozzák!!! Ezek a f***-ok hogy mentek át a bírói vizsgán?
Mindenkitől elnézést kérek, ha közönséges vagyok, de e mellett már nem mehetek el szó nélkül, hiszen nem először és nem másodszor történik meg velünk, hogy egyértelműen csalni akarnak az általam egyre kevésbé tisztelt játékvezető "urak". Az is feltűnő, hogy minden elemzésben negatív vélemények hangzanak el a bíráskodásról, akár a vesztes, akár a győztes oldalról van szó! Ráadásul nem csak az elvakult szurkolók, hanem azok az általam igen tisztelt, objektív látásmódú, és ráadásul a kösárlabdához értő topictársak (neveket most nem sorolok, nehogy kihagyjak valakit) is leszólják a bírókat. Ez már nem elvakultság, és nem véletlen.
Ha viszont ennyire nem tetszik az, ahogyan most bíráskodnak; eljátszottam egy gondolattal. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mik a feltételei, és mi a módja annak, hogy valaki kosárlabda játékvezető legyen MO.-on? (komolyan kérdezem!)
Üdv mindenkinek! Jó szurkolást a rájátszásra és a kupadöntőre! Figyeljétek a topicot, nemsokára részletek a topictalálkozóval kapcsolatban, addig egy kis reklám! El ne menjenek!...