...Most két eset lehetséges:
1. Zsoldos edző legalább annyira ért a jósláshoz, mint én. (a tippversenyben talán elcsíptem az előkelő 15. pozíciót, 21 résztvevőből).
2. A mesternek annyira vérévé vált a félrevezetés, hogy a páromat is átdobta a palánkon! (ezért még számolunk! :-))
3. A játékosai vzették félre Zs.-t.
4. Az Alba nem is akart nyerni, Ők Szolnokon akarnak bizonyítani.
5. A bírók a Falconak fújtak (12 fault nagyon sok, ennél az Alba sokkal tisztábban szokott védekezni :-))
6. A szombathelyiek arra számítanak, hogy a kupadöntőn kapják vissza a kölcsönt.
...nekem az 1. lehetőség a legszimpatikusabb :-)
Jani, most figyelj:
TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM A FALCONAK AZ ALBA LEGYŐZÉSÉT, HÁLÁNK ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG! MOSTANTÓL A KUPADÖNTŐIG SÁRGA-FEKETÉBEN FOGOK JÁRNI! (Nincs kölcsönbe egy Falco-s sálad?)
Tényleg, komolyan. Kellemesen csalódtam a Falco csapatában. Nagyon sportszerűen küzdöttek, igazi sportemberekhez méltóan viselkedtek, nem törődve mással, mint az aktuális ellenfél legyőzésével. Nem vagyok meggyőződve, hogy fordított esetben az Olaj is ezt tette volna (mondjuk egy Alba ellen bizonyosan nem kapunk ki max. erőbedobás nélkül!). Nem szólhatnék egy szót sem, ha Zsoldos edző úgy dönt: a sok sebből vérző csapata inkább pihenjen egy kicsit. Pl. a nemrég felépült Tarlét nem nevezi, vagy játszanak a kezdők egy félidőt, csak úgy gyakorlásképpen, utánna jöjjön az ifi.
Kösz, mégegyszer, Jani virtuálisan leborulok a kedvenceid, és Zsoldos edző lábainál (eddig is kedveltem, de ezután még szimpibb, annál is inkább, mert Neki személyes elszámolnivalója is van a mostani szolnoki vezetőséggel...)