Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3058
Atom:
Zacsi: parádés első félidő,triplákkal(amit várunk már régóta),aztán eltűnt.
Bácsi:ő pont fordítva és nem volt rossz ezúttal sem...
Gery: végre nagyon jó kis játékkal rukkolt elő, azért úgy tűnik kezdi összekapni magát.Eredmenyés volt,bátran játszott,szerzett labdákkal,kiharcolt faultokkal.csak így tovább...
Sitku: most ő a nagy talány...szerintem rém gyenge volt...csak az okát nem tudom.Tüzelt megállás nélkül,de csak nem mentek be a középtávolijai amik máskor rendre behullnak...
Czigler:jól védekezett,de a személyik miatt aztán padra kényszerült...nehezen viselte a pocskondiázást(érthető) ennek eredménye a sportszerűtlen...feltünően ideges volt.Ennek ellenére azért nem volt rossz...
CseréK:Rajkó:30 mp-egy eladott labda,Vaidi-ő is idegbeteg volt egy kicsit,Marci-amikor fent volt hasznos volt.

Bírók: vagy jót vagy semmit...akkor inkább az utóbbi...
közönség:mi kb 60 fővel nyomtuk,szerintem egész jól a hazai hangorkán ellenére...
Hazaiak is jól nyomták,a nagyzászló szuper,benne van az anyag,bár félő volt mikor kihúztátok,hogy úgy marad és nem láttok majd semmit a meccsből.
Tetszett a Baba-portré is...
szerencsére a légkör normális volt,sportszerűen szurkolt mind2 tábor eltekintve a buzicziglerezéstől meg a ütnikellmészárostól...de ez persze belefér,meg amúgy is megszoktuk már(szerintem ők is)Van aki így reagálja le mint Zacsi(gyorsan vágott 3 triplát),van aki meg úgy,mint Laci(ő meg rosszul vette le ugye...).
Ennyi...
Asszem ebből sokat nem lehet következtetni a jövő heti "visszavágóra".Az kupa lesz és az teljesen más tészta...
Találkozunk egy hét múlva...de ott nem lazítják el a végét a fiúk!

Topikrandi is volt:Belfera-Némo páros vette fel a küzdelmet a megerősített Sabee-Feribá-JohnnyBoy-jómagam csapat ellen...legközelebb majd talán többet.

Kwest:Mi volt ez a Davis-dolog?Fejtsd ki légyszi mert így homályos és nem tudom,hogy mire gondolsz?

Előzmény: Artúr Doki (3057)