Szép, csúnya, meg mindenféle.
Körmend-Paks 71:70
Hát, eléggé bizakodva fogtunk bele a dolgokba, de aztán a nagy akarás, meg úgy általában a nyögés. Még délelőtt kezdődött a részemről, ugyanis feldolgoztunk a B-közép fölé egy kisebbfajta zászlót (a próbaüzemet látam, de akkor üres volt a csarnok, kíváncsi vagyok, hogy tetszett a paksi kollégáknak). A délutáni műszak nagy eseménye volt, hogy személyesen összefutottam tippversenyünk atyjával, a legendás belferával (bocs, ez egy kicsit rövidre sikerült, de én meccs előtt és a szünetben egy kicsit hülye szoktam lenni, ez általában a lefújáskor elmúlik, majd Szolnokon egy kicsit hoszabban is).
Hát igen, a meccs. Nehéz dolog, most még job házigazdák voltunk, és a szerdai kilenc helyett egy laza tizenkettes előnyt ajándékoztunk az ellenfélnek. Ami utána történt, az eléggé sablonos volt. Néhány alkalommal sikerült ellépni, és reális esély let volna arra a bizonyos tizenötre (mielőtt bárki hanyattesne, itt arra gondolok, hogy a nehezen kicsikart öt-hat pontos előnyökből a hazai meccseken (főleg a rangadókon) be szokott csúszni egy 17-0, 15-2, vagy akár 3283628-3 :))) típusú sorozat, de ezekben a helyzetekben a saját nagyon hülye hibáinkból tulajdonképpen "éltettük" a Paksot. De úgy gondolom, hogy ez a realitás, és én tudtam örülni a sima győzelemnek is. Amit még mellékesen el lehet mondani: végre úgy szurkoltunk, ahogy az egy körmendi szurkolótáborhoz illik (igaz, hogy volt ilyen-olyan anyázás, de ettől még véletlenül sem fogok elhatárolódni, mivel ugyanahhoz a [ma nagyon egységes, és nagylétszámú] társasághoz tartozok, akiknek egynémely tagjától jött a dolog). A megjelent paksi szurkolókról csak annyit tudok írni, hogy eléggé szép létszámban képviseltetteék magukat. Az, hogy miként szurkoltak, egy passz a részemről, mivel ugye a dolgok közepében vagyok, és ma szerencsére a saját hangunkat is elnyomtuk.
A játékvezetésről nem, nem, soha.
Na, azért egy keveset: &@#@&>#}Ä]Ä&@í]#&@>}}@&@>#&
Asszem ennyi elég.
Gratulálok a Paksnak az első helyhez, megérdemelték; viszont magunknak is ehhez a szép teljesítményhez. Valószínűleg minden idők legerősebb és legkiegyensúlyozottabb szezonjában értük el ezt a nagyon jó helyezést (valószínűleg utoljára, de ez egy másik topic általam beígért és azóta sem publikált elemzésére tartozik), és nagyon jó esélyeink vannak arra, hogy megismételjük a tavaly elért harmadik helyezést.
Hajrá Körmend!
Meg most aztán tényleg mindenki.
Remélem jól fogunk szórakozni a következő hétvégén (biztos azok is találnak megfelelő programot maguknak, akiknek a csapata nem éppen érintett az adott időpontban, de hát megint ez a rohadék rosszindulat beszél belőlem).
Várom az előzetes playoff-elemzéseket.
Mindenkinek féjtfuli:
kwest