Nagyon sok mindent szerettem volna mondani,de nem tudom szavakba foglalni,és talán nem is ide való,de úgy érzem vmit ki kell adnom magamból. Rögtön leszögezem kezdésként,hogy amióta az eszemet tudom /van pár évtizede/ mindig is óriási fradi-drukker vagyok. Nem szeretem annyira a focit,mint a kosárlabdát,de a fradit mindennél jobban szeretem (aki hasonló érzésű,érti,hogy gondolom). És rögtön leszögezem szerdán minden gondolkodás nélkül elmentem pestre a fradi-győr meccsre (nagyon rég láttam élőben fradi meccset). És éjjel is ottvoltam a Lövőház utcában,a sokezer gyászlóval együtt. Ami a meccsen történt,az elkéspesztő,hátborzongató. Amikor a többezer fradista énekelte könnyezve a fradi-indulót,és amikor a végén együtt üvöltötte mindenki a hajrá-hajrá ftc-t az félemetes volt. Látszott mindenkin a GYŰLÖLET /amit a kis Floresz is mondott/. Nem tudok,mit mondani. Tehetetlennek érzem magam, óriási fájdalom van bennem, keserűség (hová is tartunk?), szeretet, düh...és bosszúvágy. És megőrjít az a gondolat,hogy egy ilyen EMBERnek el kellett mennie. Aki ilyet tett,az még állatnak se megy el. Micsoda fájdalmat okoztak a GYILKOSOK a családjának, tudom,hogy már nem élt együtt a feleségével,de ez mindegy. Hogy fog felnőni apa nélkül a két gyereke,hogy fog ezután élni az apja. A világ szőrnyűbb dolga,ha a szülőnek kell temetnie gyerekét. Micsoda fájdamat okoztak a játékosainak,akik ellentmondást nemtűrően szerették,tisztelték. Micsoda fájdalmat okoztak a barátainak,az egykori csapattársainak (aki látott a meccsből vmit láthatta). És micsoda fájdalmat okoztok sokszázezer embernek,akik szurkoltak SIMInek.
Azt kívánom ugyanilyen fájdalmat érezzem egytől egyig minden GYILKOS. Azt kívánom engedje csak szépen őket szabadon a rendőrség. És engedjék,hogy méltóképp megbűnhődjenek tettükért. Ne hagyjuk,hogy elsimítsák (szokás szerint) az ügyet. A fradi-szurkoló nem felejt. Soha. Semmit. És senkit.
Remélem ezek a gerinctelen senkiházi kigyúrt buzik egytől-egyig méltó büntetésben részesülnek (nehogy azt higgyék a börtönben nincs fradidrukker).
Azt mondták neki: most jól megkaptad,Simon g**i. HOgy rohadni ki mindkét szemük! DÖögöljön meg mindegyik! Szakadjanak meg!