VAti70 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 161
Mar sokadszor kapok idegbajt a keresotol, mostanra belattam, hogy totalisan hasznalhatatlan.
Ugyanis nem mukodik.
Ismerem a nativ szintaxist is- mas keresoknel hasznalom is-, meg altalaban nem most kezdtem az internetezest. De ez igy teljesen alkalmatlan arra hogy az Index forumok anyagaban (hozzaszolasok szovege) keressek.

Beirok szavakat, amire hatmillio talalatnak kellene foljonnie, vagy tudom hogy konkretan melyik forum melyik hozzaszolasaban fordul elo. Erre legtobbszor semmit sem talal, vagy feldob teljesen vak, evekkel ezelotti (1999-es es hasonlo) Index forum oldalakat!

Csak arra tudok gondolni, hogy szokoevenkent egyszer indexelitek ujra a kereso adatbazist, es teljesen hasznalhatatlan a kurrens oldalakon valo keresesre, vagy ugy sz@r az egesz keresomotor ahogy van.

Masik hiba, hogy amikor azt allitom be hogy az egesz Indexen keressen, a 24 oras hirek rovat aktualis oldalara ropit, ami hulyeseg.
Az index.index.hu oldalnak (meg a forum.index.hu-nak is) minden epeszu jogot megadtam. (suti, scriptek stb.)

Most kiprobaltam, a kizaro filter se mukodik.