- UI:Amúgy szerintem a dolog elmélete helyes: aki bemegy a nagykörúton belülre, igenis fizessen a parkolásért, mert akkor érdekelt lesz benne, hogy csak a metróig menjen az autóval. A belvárosi tömegközlekedés nem éppen kényelmes, de szerintem kielégítő.
Hi all,
eloszor: en a nagykoruton belul lakom, berelt lakasban, es nem tudtam elintezni a parkolo-engedelyt, pedig volt lakcimbejelentesem is... JQA :)
amugy az egesz temahoz:
1. ha nagyon b@sztatnak valakit, esetleg vegig akarja vinni a park.tarsulas a birosagi procedurat, akkor a kov. kell tenni: haverokkal csinalni nehany parkoloor-lefizetest, videora venni, aztan aszondani a birosagon, hogy ezt a szalagot ismeretlenek kuldtek Neked, de bizonyitja, hogy a Tars. emberei szavahihetetlenek, mert korruptak, es azert van ennyi tilos parkolasod, mert egyszer nagyon reg nem fizettel az egyiknek zsebbe, ezert akkor is begepeltek a tetves kocsog masinajukba, amikor a kozelbe sem voltal. A mikulast meg sajat kezuleg toltak fel a seggukbe. Bizonyitsak be _ketseget kizaroan_, hogy ott parkoltal az adott idoben, es a mikulas-csomag eljutott hozzad!
2. Nagyon jol johet egy birosagi targyalason, ha a buntetesek idoszakara (egy reszeben) VAN jegyed :) az egeszet b@szhatjak valoszinu...
Nekem 2xx.000 forintnyi szamlat kuldtek ezek a rohadek g*cik... Megvarom, hogy bepereljenek, ha a fenti otleteket (illetve van meg egy-ketto) bevetve megnyerem a pert, akkor az osszes media elott lealazom oket, illetve becsuletsertesert visszaperelem az egesz tetves bagazst...
Ahelyett, hogy az utakat csinalnak meg ezek a szemetek! Mire fizessek? Hogy felallhatok a 15 centis patkara? G*ceik!
Ingyenelo rohadekok!
Na csak ennyit akartam mondani elsore :)))