Kedves Rostas!
Örülök, hogy ha teheted elmész más csapatok mérkőzésére is. Ezt csak dicsérni tudom, én más sportág meccseire járok, ha időm engedi. Írtad, hogy nem messze Tőled egy kiccsávó mutogatott be a játékosnak.
Sajna azt veszem észre (és ezt télleg nem csak a kosármeccsekre értem), hogy a csapatukért odaadóan szurkolók közt kevesebb attrocitás van, mint azok között, akik csak hazai pályán vannak ott a lelátón. Értem ez alatt, hogy míg a B-közép tagjai meg tudják beszélni kisebb-nagyobb problémáikat, nézeteltéréseiket, addig sokan csak az ellenfél játékosai, szurkolói hergelésére képesek. Mutogatnak, szídnak akit érnek, köpködnek, hogy csak a szolidabb fajtából említsek néhány példányt. Sajna ezek ellen tehetünk mi, igazi szurkolók a legkevesebbet. Mert amíg mi szervezett keretek (persze amennyire sikerül:) mellett buzdítjuk kedvenceinket, addig a magunk közt meg tudjuk oldani, hogy inkább csapatunkkal foglalkozzunk. Persze itt is akadnak kivételek, de azért sok lúd disznót győz elv alapján egymás közt rendezzük a sorokat.
Egyébként szerintem tök érdekes témát vetettél fel ezzel a kiccsávóval:)
Hajrá Atom!
Végre nyertünk, kicsit meggyőzőbb játékkal!