Sziasztok
Gratulálok a Paksnak és a Körmendnek, + persze az Alba, Falconak is...!
Szia Doki! Sajnos nem jutottam el tegnap a meccsre, utólag már nem is bánom annyira. Azt írod, hogy érdekes, hogy egy csere volt a nyerő ember (Rajkó). Úgy érzem ebből (javíts ki, ha tévednék), hogy nem számítottál rá, hogy egy csereember döntheti el a mérkőzést. Én úgy gondolom, hogy egy jó 6. játékosnak ez is a feladata. Ebben a játékban a kispadnak sokkal nagyobb szerepe van, mint pl. a fociban. Az eredmények eléréséhez (meccsnyeréshez) hosszú távon elengedhetetlenek a minőségi, erős idegzetű cserék. Ezek egyébként az Olajnál hiányoznak, talán Mérész Csabi az egyetlen, aki éles helyzetben bevethető, de Neki is idő kell, hogy felpörögjön, néhány perc alatt nem tud semmi maradandót alkotni, meccset eldönteni. A másik jelöltünk Szasza lehetne, Ő azonban még kevesebb lehetőséget kap. Úgy érzem, ezzel jobbak most az Olaj riválisai.
Ahogy olvasom, VUKI megint húzóember volt. Tehát jól játszott, Doki, azt írtad, (biztos így volt, Te láttad!) hogy néha megint "nem európai módon" viselkedett. Mondhatnám, hogy megvan az új Alexénk, de nem teszem, látom a fényt az alagút végén. A legutóbbi Körmend meccsen pl. úriemberként viselkedett az ellenféllel szemben, érdekes módon baráti viszony volt közte és őrzöttje, Madison között (pedig az utóbbi sem egy könnyű eset). Az iz szimpi volt nekem vele kapcsolatban, hogy bíztatta a fiataljainkat, egy-egy rossz megoldásuk után.
Lapovot mostanában viszont egyre kevésbé értem. Tudom, jogosan háborodik fel a bírói ítéleteken, a Körmend meccsen pl. egyáltalán nem védték a bírók, Grebenárnak simán megengedték a kemény védekezést, Neki viszont ugyanazokat a faultokat lefújták. Ez szerintem már azért is így történt, mert túl sokat foglalkozik a bírókkal, és rászáltak, meg akarják mutatni a sporik, hogy ki az úr a háznál. Nagyon jó lenne, ha ezt átlátná Bojan, mert így sokat árt a csapatnak.
...tudnék még írni, de most befejezem, mert már én is unom magamat olvasni (elfárad a szemem, mire a végére érek.
Nincs más hátra, nyerni kell Kaposváron (mondjuk, erre még kisebb az esély, mint a paksi sikerre volt :-( ).
HAJRÁ OLAJ!! MINDENT BELE, FIÚK!