Aztán Zacsi bután kifújatta magát,sőt hamarosan követte Ernő is...érdekes módon a nyerő ember Rajkó Zsolti lett,aki jókor vágott triplát meg a végén két büntit,ha jól emléxem.
Ennyi.
Olaj:kábé annyi amit szolnoki kolléga leírt,bár Vuki személye vitára ad okot.Roppant sportszerűen kijött mutogatni,provokálni a paksi szurkolótábor elé...na de hagyjuk,amúgy tényleg nem volt rossz.
ASE:Zacsi...volt jobb,ráadásul bután kipontoztatta magát.
Bácsi:már megint Ő.És ismét hozta...ahogy megszoktuk.Kell...
GerY:Ezen gondolkodni kell...nagyon jól védekezett ezúttal végig és nem fújták ki...támadásban viszont lehetne hatékonyabb.
Sitku:gyenge volt...direkt figyeltem,a 3. negyed elején zsinórban 5x hibázott...védekezésben+támadásban is.
Szerintem egyrészt ismét bizonyítani akart volt csapata ellen,másrészt talán megviselte SIMI ügye...ha jól tudom barátok voltak.
Czigler Laci: hát megérte a sok beszélgetés.Végre...védekezésben óriási volt...első félidő:8-8 szerzett laszti és lepatt.+pont...támadásban többet kéne azért.Csak így tovább László!
Cserék:Vaidi ezúttal pankrátorkodásban vette ki a részét,szép ippont dobott Boriszon.
Marci jó beugró volt,jókor csinált gól jó+1-et.
Kompi:hozta a végén a meccset.
hangulat:nem volt rossz, a vártnál kevesebb szolnoki érkezett(bár hétköznap volt).-20 nál csendben szemlélődtek és csak úgy -6 körül kezdtek érdemi szurkolásba.
Hazai side: nem volt rossz,de ennél több kell a rájátszásban.
Irány a körmendi katlan...nem esélytelenül.
csak meglesz az az első hely!
ende!
HAJRÁ ATOM!!!!!