Vámpír Creative Commons License 2002.04.24 0 0 15
No, hát ha nyugodt társalgásról van szó... Akkor mit jelent a topic címében a diktatúra kifejezés? Mert az enyhén sértő. Sértő azért, mert olyasvalakitől hangzik el, aki az MSZP-re szavazott. Nekem ezzel semmi bajom, mindenki arra szavaz, akire akar. De azzal, hogy az egykori állampárt átfestett cégtábla mögé bújó kriptokommunista túlélőbajnokait választja, azzal legalizálja a rendszerváltás előtti fertelmes bűnöket is, kezdve a kékcédulás szavazástól Kovács Bélán és Mindszenty Józsefen át 56-ig. És persze felvállalja a 60-as, 70-es, 80-as évek poshadt állóvizét is, vállalja a gazdasági csődöt, mindazt, ami negyven év alatt száz évvel vetette hátra az országot. Én csakis ezért nem tudom elfogadni az MSZP-t, és ezért merem azt mondani, hogy a programjuk olyan nagyon már nem is érdekel. Ugyanis nem azt nézem hogy mit mondanak, hanem hogy kik mondják. És sajnos kisebbségben maradtunk azok, akiknek a memóriája van olyan állapotban, hogy még emlékezzünk arra, mi valósult meg az 1994-es ígéretekből.
Most talán nem lesz újabb diktatúra, mert nagyon erősek vagyunk. Ezt meg tudjuk akadályozni, de a most elvesző négy évet nagyon nehéz lesz újra behozni.
Előzmény: Kisflaska (-)