Elan
2002.04.23
|
|
0 0
202
|
Jaj szegény fejemnek :) Elmentem ma a kreativ hobbyba, és beszereztem fehér hobbyfestéket, gondolván, hogy majd ma kipróbálom a dekupácsolást ezerrel :) hazahoztam, előszedtem a dekupázslakkot, amiről már nyilatkoztam, kiüritettem egy macskakonzervet, és megpróbáltam leszedni róla a papirt. Nem ment. Sokadszorra sem. Mármint a papir az jött, csak a ragasztó ne, ami tartotta :) Na, mikor már számottevően csökkent a ragasztó mennyisége, akkor keresztetvetettem rá, és bemázoltam fehér hobbyfestékkel. Nem vártam meg a teljes száradását, fogtam a szalvétát (persze, hogy elsőre a felső két réteget sikerült rányomnom, de ezt korrigáltam hamarost). Beletunkoltam a festékbe, hogy fennmaradjon. Majd, amikor már mindenütt volt belőle, lelakkoztam a dekupázsragasztóval egy ecset segitségével. Ez volt kb. 20 perce. Most itt ülök mellette, és iszonyú ronda :) A baj alapvetően az lehet, hogy nem hagytam a hobbifestéket megszáradni, és igy atütött a szalvétán. Mert most fehér foltok vannak rajta :( A lakk meg szintén fehér egyelőre, bár vannak olyan tapasztalataim, hogy az majd áttetszővé válik egy idő után. És most nem tudom, hogy igazából hol rontottam még el, és másnak sem sikerült elsőre vagy csak én vagyok ilyen béna? És ráadásul háromszor akkora koszt csináltam vele, mint az üvegfestéssel. Mondjatok valami vigasztalót :) |
|