K.Pista Creative Commons License 2002.04.23 0 0 29
A magyar sörök közül az Arany Ászok az ami iható.
De én azt javaslom,hogy igyatok házi sört.Hála Istennek újra kezd divatba jönni és nagyon jókat csinálnak.A jellegük hasonló a Zlaty Bazant-hoz,olyan sűrű,vastag sörök.Dunántúlon is főznek jópár helyen,de a nagykátai is nagyon jó.
Én a kenyeret a pék haveromtól,a Takács Lacitól veszem,a tejet tanyáról hordja be minden reggel egy 80 éves néni.A kolbász,a szalámi,a sonka,a szalonna mind saját.
Kocsmárosként kénytelen vagyok Unicumot és társait is árulni,de én csak a saját házi készítésű törköly és baravk pálinkámat iszom meg,melyet eperfa hordóban érlelek.A barátaimnak is csak ezt adom.Szóval nekem nem fognak a Tesco-ban eladni rohadt húst,meg romlott tejet.