Hi all!
Láttam zajlik a vita 1000-el,habár már csillapodóban van.
Hogy újra legyen "téma" szeretném leírni a szolnoki esetet /szigorúan Avass kérése miattt:) /
/Kissé tartok tőle,h újabb vitákat sikerült generálni:) /
Sza':
Az Szolnok-ASE középszakasz beli mérkőzésen történt ütegetésnek története:
A meccs előtt n darab paksi emberke a WC felé vette az irányt,folyó ügyeik kielégítésének céljából./mint tudjuk a vendégszektorból a WC-re történő eljutás során a hazai B-közép /Oil-boys ? ---szigorúan. :) / előtt kell elhaladni =>az ott ácsingózó tagok könnyen kiszúrhatták ("Né,má paksiak mennek a WC-re!Há' üssük má' +üket)
Történetünk főhőseit persze többek között 1 Paksról érkezett egyenruhás rendőr is elkísérte,akinek később sajnos jelentős szerep jutott :(
A WC-hez elérve +történt,aminek +kellett.Kifelé jövet 1fő szolnoki illetőségű személy szólította + a paksi "brancsot".A párbeszéd kb. így hangozhatott:
-Ti irogattok az Net-re?
-Nem Mi csak olvassuk.
-Én szintén
.....
Kisvártatva 1néhány szolnoki izomagyú személlyel bővült a WC-ben levők társasága.Akik 1értelműen a balhé céljából jelentek+...
Ahogy beértek a helységbe rögtön a kedélyesen beszélgetőkhöz léptek,v,mi ilyesmi kérdéssel:
-Mi van,mi a probléma?
Ezután rögtön 1 ütés csattant /fültövön/
Illetve a másik paksi "kollégát" nemes 1xűséggel lefejelték.A 3.társuk azért úszta +,mert nem viselt sem sálat(ld.az 1 szenvedő fél nyakában volt ilye ),sem mezt(mint ahogy az 1.-nek a társa).
A szolnoki NET-es próbálta csillapítani "társait",azonban a helyzet úgy volt állva,hogy még Ő is kaphat pár taslit.
A nagyobb verést a szolnoki "kemények" után belépő rendőr akadályozta meg.Szerencsére!U.is,mint ahogy az "elagyabugyáltak" elmondták már a WC ajtajának bezárásának a veszélye forgott fenn (!).
Az esethez hozzátartozik,h persze a szolnoki "izmosak" biztosra mentek.A pofonokat begyűjtő paksi illetőségű 1ének ~1/2-d akkorák lehettek,mint "vendéglátóik"...
Szumma:
Eddig sem mentem volna végig piros-kék sállal a nyakamba Szolnokon,de ezek után méginkább se nem van ilyen ingerenciám.
Főleg a Tiszaligetben nem előnyös kinyílváítani az embernek ilyesféle hovatartozását.
/Mottó: Lyobb félni,mint megilyedni/
Dióhéjban ennyi :)
WARNING:
A történetet Avass kérte! :)
Avass!
Most végre kiderül,h olvasni is szeretsz-e, vagy csak írni? :)
Hajrá ASE!
No Alla Violenza!