Fishtax Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2896
Látom, kezd személyeskedésbe átmenni a dolog... :-)

Próbáltam eddig kiemelni, hogy nem az egyes nézőkre gondolok, amikor minősítem a szurkolást, hanem a drukkerek összességére, és leginkább a törzsszurkolókra, a "B-középre"! Abban már sokan sokfelé megegyeztünk, hogy bunkók mindenhol vannak, ez ellen keveset lehet tenni, nem hiszem, hogy a kisgyereke mellől fikázó apuka csak paksi törénet - nem kell messzire menni a rugdosódó néniig, ugye... (csak példa volt, nem kell megint elővenni, tudjuk a hátterét és olvastuk a bocsánatkérést is!). Megismétlem, az ultrák viselkedése, hozzáállása az, ami nagyban meghatározza egy Atomic-, OilBoys, Red Devils hangulatát, stílusát. Amíg az ellenfél lelátójáról zúduló "cigányok, cigányok" kórusra a "szép volt, fiúk" a válasz részünkről, addig részemről jogosnak tűnik a "szemrehányás".

Az én szememben nem az minősít senkit, mióta jár meccsre, hanem az, mit csinál a lelátókon. Őszinte (tényleg!) elismerésem, hogy már másfél évtizede kijársz meccsekre, de ez még nem jogosít fel arra, hogy lerázd magadról a kritikát, még ha nem is értesz vele egyet! Akkor viszont nem az a mód, hogy személyeskedünk (Hogy milyen,olyanok,mint pl. te. Max.1-2 éve járnak meccsre. a java még ma se tudja pl. mi az a 3másodperc,de ha elveszik a labdát tőlünk,akkor már "fújdmegasípot"-ozik.), én sem azt tettem, hanem a szurkolás egészét minősítettem!

Egyébként meg,ha nálad a kosárlabda szeretete az első,akkor eddig miért nem jártál meccsre? Pakson se 2 éve lett kosárcsapat... A kosárlabda szeretete nem feltétlen jelenti azt, hogy ha az ember megérzi a szerelem első, csalhatatlan jelét, akkor rohan, és keres magának egy csapatot, ahol a lelátóról kiabálhat. Szekszárdi vagyok. Ott női csapat van, évek óta kijárok a mérkőzéseikre, ha tehetem. Ha keresel a topikok között, megtalálhatsz a magyar női kosárlabdáról szóló topikban is. Csak nemrég éreztem azt a késztetést, hogy az NBA-s meccsek bámulása, és a munkatársakkal, haverokkal folytatott hobbikosarazás után átmenjek Paksra, és megnézzem, miyen is egy jó kis férfimeccs élőben. Megnéztem, megfogott, ottragadtam, befogadtak, Atomic Boys tag lettem. Nem hiszem, hogy ezért kevesebb jogom lenne kinyilvánítani a véleményemet.

De tudod mit? Nem vérre megy ez, ha még összekerülünk a rájátszásban, vendégem vagy egy sörre, üdítőre, ásványvízre, kézfogásra! :-)

fish

Előzmény: Lecsó11 (2894)