Nalátod,én meg 15 éve járok meccsre /számodra biztos hihetetlen,de kaposváron 2000 előtt is volt kosárlabda-ilyen,olyan minőségben/,azóta figyelem szenvedéseit,kisebb nagyobb sikereit csapatomnak. Úgyhogy elhiheted,hogy én nem a "kurvaanyázás" (ezt pl.nem hallottam 1-2éve meccsen...) miatt járok meccsre. Kaposváron mindig nagyon sok néző járt meccsre,még a 90es évek elején is-csendes szemlélőként. Azóta lett B-közép is. Hogy milyen,olyanok,mint pl. te. Max.1-2 éve járnak meccsre. a java még ma se tudja pl. mi az a 3másodperc,de ha elveszik a labdát tőlünk,akkor már "fújdmegasípot"-ozik. Ez van. De ne mondd azt,hogy ez csupán kaposvári jelenség. Sőt.
Mondhatnám,volt kiktől tanulni.
Na mind1 nem folytatom,mert úgy gondolom nincs értelme. Remélem érted mire akarok kilyukadni. Szóval "a provokáció" amit említettél. Nálatok is él. És nem a béközepesekre gondolok,hanem amikor az apuka a gyereke mellett kínálgatja nekem a micsodáját /nekem ez hányinger/,akkor nálam természetes a visszaszólás. Sajnálom. mind1
Egyébként meg,ha nálad a kosárlabda szeretete az első,akkor eddig miért nem jártál meccsre? Pakson se 2 éve lett kosárcsapat...