Avass Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2892
"a legtöbben Szolnokon is" Én csak arra gondoltam, hogy előbb volt meg az az érzés, hogy van egy csapatunk, mint az, hogy tisztában lennénk a szabályokkal, nem is szólva a taktikáról. A kosárlabda "értése" nyilván nem kell a szeretetéhez (ez a szeretet persze nálunk is megvolt-megvan), csak ahhoz szükségeltetik, hogy a publikum ne "dőljön be" a reklamáló hazai játékosnak. Emlékszem, ilyen esetekben mi is majd szétszedtük a bírót, ellent, stadiont, pedig lehet, hogy nem is volt olyan súlyos, csak túllihegte a szolnoki kosaras a reklamálást.

Nem akarok belemenni a politikába, én csak annyit tudok, hogy órákig tudnám sorolni azokat a sportágakat, ami nekünk magyaroknak sokkal jobban megy, mint a foci. Ennek ellenére a politikusoknak mindíg is az lesz a fontos, hogy azt támogassák, ami a legnépszerűbb, hiszen ez hozza nekik az potenciális szavazókat. Szóval szerintem "marketing célból" szenvedhetünk továbbra is a "professzionális" bajnokság TV-s közvetítésein.

Simon Tibi ügyben: nem hiszem, hogy összefüggéseket, netán összeesküvést kell keresni a focista múltja, vagy az állítólagos maffiás kapcsolatai miatt. Itt szerintem egyszerűen arról volt szó, hogy összeszólalkozott a tulajjal (vagy a gorilákkal) egy apróságon (ha jól tudom, egy kilocsolt pezsgő miatt). Ez elég indok volt a genetikai hulladék, agyatlan kidobóembereknek, hogy ezt tegyék. Sajnos manapság ez ilyen egyszerű. Több példát is sorolhatnék, de az nyílván nem kap ilyen visszhangot, mivel nem ismert emberrel történik (igazad van Legjobb Pistike).

Előzmény: Fishtax (2889)