Lehet, hogy véletlen (Lecsó11 megelőzött), most értem vissza a sportforumról, és hoztam magammal egy nem ide illő dolgot. Talán nem tartozik ide, de nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek. Én nem találok szavakat...
a szemtanú:
„Ott ültem az autómban a barátnõmmel, és egyszer csak azt láttam, ahogy valaki menekül, és négyen vagy öten üldözik. Figyeltem, mi történik, kiszálltam a kocsiból, nem mintha bármit tehettem volna a túlerõvel szemben. Szörnyû volt az egész. Akkor már felismertem Simon Tibit. Utolérték, s egyszerûen kirúgták a lábait, hogy a földre zuhanjon. De ezzel még nem volt vége, szegény Simi megpróbált felülni, s mondta, oké, rendben, ti vagytok a jobbak, de a támadók nem hagyták abba, viperát használtak, azt a botot, amelynek ólom a vége, azzal csépelték a fejét, majd csak úgy befejezésként egyikük tiszta erõbõl fejbe rúgta az akkor már csupa vér, mozdulatlan, tehetetlen embert. Üvöltöttem, bár én is féltem, de az egyik biztonsági ember, merthogy õk voltak, azt pontosan láttam, szóval az egyikük azt mondta, »Simon g...ci, most megkaptad!« Rajtam kívül két lány jött oda, pedig az utcán legalább százan nézték végig ezt a gyalázatot. Valaki jeget tett Simi felismerhetetlen arcára, amely akkorra már úgy feldagadt, hogy a jobb szeme nem is látszott. Nem mozdult, nem szólt, én hívtam ki a mentõt, és elképesztõ módon akkor magához tért néhány pillanatra. Nem tudta, hogy hol van, bár a mentõsnek válaszolt, hogy aztán elájuljon, és kómába essen. Elképesztõ ez az egész. Ha kell, a rendõröknek is elmesélek mindent."