te_o Creative Commons License 2002.04.23 0 0 5212
Hali!

No! Szoval meg egyszer kihangsulyoznam, hogy nem akartam tamadni sem oystert, sem az altala oly nagyrabecsult Rolexet! A The Horologium emlitett cikkeben bemutatott Rolex Explorer amugy is a ceg legtomegesebb modellje, az Oysterek gondolom sokkal kifinomultabbak.
Masreszt!
APT!
Szerintem a Rolexnek (arait tekintve foleg!) semmivel nem kene alatta lenni akar az IWC-nek, amint emlited! Ha pedig szerinted egy Patek is igy nez ki, hat nezzed kerlek meg a lapon a tobbi cikket, kivesez az Patekot es Jaegert, regi Vacheront is! Ja, es az egyik kedvenc cikkem az oldalon a Cornavin Dolphinrol szolo, egy Poljot verkkel rendelkezo darabot tesztel! (Nem sok ilyet lathatott meg, de meglepoen pozitiv volt W.O. ur hozzaallasa! Es ott meg az emlitett Rolex Explorerrel is osszehasonlitotta!
Harmadszor!
Egy ilyen kategoriaju oraban teljesen nyers haromszogfogazast hasznalni a kerekeknel szerintem kicsit durva! A nyomatekatadas egyenetlensege, a kopasok merteke joval nagyobb lesz, mint egy jol kivitelezett orafogazasnal! Egyszeruen csak olcsobb!

te_o

Előzmény: APT (5210)