Gpx
2002.04.23
|
|
0 0
0
|
Szia Almera!
Egyet értek a véleményeddel részben,de mondjuk én eggyálltalán nem mosolygok azokon az autókon sem mert szeretem oket.
Azt meg nemértem hogy mire számitanak csavartlabdára? Jóhogy nem original uj autókkal hasonlitják oket szerintem igenis jo autók. Nekem favoritom van tudod az a fika amelik még igazi SKODA 1990-es. Azt irták róla hogy rendesen megkell gondolni hogy elozzek e vele de inkább ne elozzek mert kudarcokba fulladhat. ???????? igen???? szerintem vicceltek mert jót nevettem rajta :))))))) néha szoktam az M7-esen járni a novérem rám is szokott szólni hogy azért vegyek már vissza mert a Merciket is megeloztem meg sok mást is.....
Más: Apám vett egy Renault megan-t (classic) tipusu autót 3 éves sincs 1400ccm namost én erre az autóra 3 kort verek rá bárhol azzal a mocsok tré genya Skoda Favorit 136L es autóval ugyhogy én tudom hogy jó autó a maga nemében és késsz.Én szeretem imádom semmi pénzért nem adnám oda senkinek.Senkinek
A szamaráról nemtok mondani semmit mert nem ismerem de biztos az sem rossz autó. |
|