Elan
2002.04.22
|
|
0 0
180
|
Sziasztok :)
Most vagyok itt előszőr, de sok az ismerős név :) Egyelőre még csak kacérkodom a decoupage gondolatával, még nem mertem belevágni. Viszont más okokból kifolyólag beszereztem egy doboz ismeretlen rendeltetésü, de feltételezem decoupage-hoz való kencét. Az Üllői úton vettem, de nem a halacskás hobbiboltban, hanem ami a Ferenc krt.-nál van. Kis fehér, nem áttetsző üvegben van (volt nagyobb kiszerelésü is), Prandell Transferlack a neve (csillogó). A csomagolásán levő angol szöveg a következő: Vizbázisú, átlátszó transzferlakk, ami egyben ragasztó és lakk. Ideális a szalvétatechnikához, vagyis arra, hogy a szalvétamotivumokat fa, műanyag, fém, stb. tárgyakra vigyük át. A tárgyat kenjük be hobbycolor akrilszinnel (?), vagy alapozzuk magával a lakkal, ezután helyezzük rá a szalvátamintát, és vigyünk fel rá lakkot ecsettel. 15-30 percig hagyjuk száradni. Decoupegara is alkalmas.
Na most ezt én nem egészen értem. Szóval ehhez nem kell külön alapozó kence, hanem a kezelendő tárgyat bemázolom vele, rányomom a szalvétát, lekenem megint a lakkal, aztán annyi? Help :) |
|