Én a sóskára már nem kaptam jegyet, a manóba, de remélem, visszamondja valaki, és legalább eccer egyedül el tudok menni :)
Látod? Amikor elkezdtem érdeklődni közös színházazásunkkal kapcsolatban, még le volt foglalva a nevemre 10 Sóska-jegy, amiből végül csak 7-et hoztunk el (azóta még valaki jelentkezett volna, tehát a 10-zel sem lennék bajban). Ha tudtam volna, hogy ez is érdekel! Egyedül is jó végigröhögni az estét?
KZ: Titus Andronicusban, elég csini volt, és jól is játszott, a Komédiásokban pedig aranyos volt inkább :))
Felkeltetted az érdeklődésemet! Természetesen nem a férfiszépséget látom benne, de olyan aranyos! BB-ről kifelé jövet elkerültem az utcán, mert kikötődött a cipőfűzője és lehajolt megkötni. Természetesen belemagyarázás részemről, de úgy éreztem, figyel, miközben elkerülöm. Mintha alkalmat akart volna adni, hogy megszólítsam. Olyan hülye vagyok!
Bozsó meg kimondottan jól nézett ki a Titus-ban. És ami tetszik, hogy elég magas.
/Ja ez nem az a topic?? :) Bocs.
Ha tudnád, mi, Colin-hívők hogy szétoffoljuk a saját topicunkat (főleg Gyűrűk Ura szereplők filmbeli és civil képeivel)! Ma elértük a 8000-et hozzászólásilag, büszke vagyok magunkra!
És László Zsolt mikor vágatta le a haját? Mondjuk igy jobban tetszik. :)
Na, ne! El sem tudom képzelni! Igaz, hogy a Csajok c. filmben rövid (vöröses) haja volt, de az mégiscsak film.
BB= Bűn és Bűnhődés??? :)
Igen! Minek annyit magyarázni, ha úgyis értjük?! Akárcsak a BK-t. :-)
Egyre jobban kezdem megkedvelni, /eddig is szerettem, csak a Vágy villamosában, Eszenyi mikor kiköpi a zöldszinű piát az kicsit érzékenyen, és közelről érintett :) szó szerint/ ezeket a darabokat, hogy olyan közel vannak, hgoy ah a kinyújtom a kezem, akkor meg is foghatnám őket :) /eddig még nem tettem meg :)
BB alatt mi véletlenül László Zsolt ágya mellett foglaltunk helyet, a feje tájékán (még jó, hogy nem az ölénél - nagyon rosszul éreztem volna magam egy bizonyos jelenetnél). Ahányszor kekszet ropogtatott, jött, csak jött a kekszillat, olyan szívesen elkértem volna tőle egyet! Szóval ezzel sem vagy egyedül! (Előadás után bezzeg rám sem merek nézni.)
Velem a Pestiben történtek olyan dolgok, hogy a Galopp-beli nyúl egy darabja a fejemre esett, miközben valamelyik lovag vagdalkozott vele a színpadon; Dzsungel közben pedig az egyik "majmóca" (aki nekem legjobban tetszett) rám nézett a következő szövegnél: "Mocskos, rücskös, spárgagilisztának, Ó, Ká!" (Megelőző kérdés: Minek neveztetek Ti engem?) Hmmm...