Törölt nick Creative Commons License 2002.04.22 0 0 20
Szevasz Micuember, (egyszerűen nem találni régi embereket, mondd nem szörnyű???)

nem akartam búcsúzást írni, de ha már felmerült... szóval mindenképpen itthagyom. indokom van dögivel (kifogásgyártásban a lusta emberek jeleskednek). csak a fontosabbak:

1) &>&>[$#&-ra utálom a cset-oldalakat, ez pedig lassan már attól is rosszabb
2) nem képes ez a hülye, kattingatásban érdekelt léfixált ballib index meglépni a topicnyitási korlátozásokat vagy egy "belső" tasztalt létrehozni
3) másrészt a polfórum: eszelős nagy energia- és időbefektetés, gyakorlatilag állatira kis eredménnyel. mert a túlfélen éppen olyan elvakult figurák ülnek, mint itt. ha nem elvakultabbak.
4) az árokbetöltősdiben úgy érzékelem, mi miépszimpatizánsok a gödör töltőanyagát szolgálnánk a kovácsi-kunczei logikai szerint. szóval elkezdem böngészni a külföldi ösztöndíjakat. mert folyik a bal térfélről az agresszív félelemkeltés. de sebaj, csak csinálja a bal, úgy jár itt majd, ahogy bátorkodtam volt két kitiltás között szabados kartársnak jelezni anno 98 tavaszán: üvegházában bedöglik a fórum. bejött a jóslat.
5) inkább szép csendben hagyom, ahogy egymást lemészárolja a szélsőbal meg a mégszélsőbb, láttuk már ezt a marakodás 94-98 között...
6) bár nem vagyok egy fidesz-fan :O)), puszta olvasással és kattingatással sem asszisztálok ahhoz, ahogy megpróbálja a balkonzol belevágni a vésőjét a mérsékelt jobboldaliak szövetségbe. mert ez már most nagyon látszik itt.

Alkalmasint a gondolán megtalálható leszek. Már ha a baloldal nem számolja fel a Gondolát. De szerintem pár hónapon belül felszámolja, mint ahogy ledarálja a M1-et, a Dunát, a Pannont és a Magyar Nemzetet is, hogy a VAÚ-t ne is említsem (bár utóbbin rég nincs mit hallgatni, akár Bolgár beszéljükmeg Gyurika is vezethetné).

Ja és időnként e-mail-t is olvasok.

OFF
Ja, ha már e-mail! kedves balkonzolok, lenne egy nagy kérésem: abba lehet hagyni a vírusokkal való szőnyegbombázást, amit tegnap éjfélkor kezdtetek el. A freemail-nek ugyanis úgy látom, van szerveroldali vírusellenőrzése. Szóval felesleges energia, kár pocsékoljátok. Szükségetek lesz most még arra az energiára... >:O>>

üdvözlök minden kartársnőt és kartársat:
GIS

U.I.: régi nickem is pihenőbe teszem. a magam részemről nem fogom a vizeteket zavarni...

Minden jót!

Előzmény: Törölt nick (14)