Avass Creative Commons License 2002.04.21 0 0 2828
Belfera
Úgy látom szét vagy csúszva, valószínűleg elírtad Gery összpontszámát (248-al 10. hely). Egyébként megkaptad az SMS-t (azé' kérdezem, mert ugyan 2x is elküldtem, de az kimenő üzeneteim közt nem volt).

Jani0625
Így fejből sajna nem megy, hétfőn tudnám pontosan szállítani az infót az utolsó 2 forduló párosításáról, egyenlőre az Alba sorsolását néztem meg, ami úgy néz ki, hogy szerdán fogadják a Debrecent, az utolsó fordulóban pedig hozzátok látogatnak a fehérvári legények, úgyhogy HAJRÁ FALCO! különben veszélyben a 4. helyünk!
Különben nem hiszem, hogy megelőzhetnének Titeket, úgy emlékszem, hogy két vereség a különbség a két csapat közt, (19-21). Ez azt jelenti, hogy a Falconak mindkét hátralévő meccsét el kell buknia, míg a Debrecennek 2x kell nyernie (a következőt rögtön Fehérváron). Mivel az Albának is nagyon kell ez a meccs, finoman szólva nem valószínű egy vendégsiker.

A tegnapi piros-fekete rangadót már nagyon jól összefoglalta 10. Gabi (bocs, 6. Leninről jutott eszembe :-). Szóval, csak néhány kiegészítés.

VUKING PAJA és a CSAPAT
Csak annak kell megmagyaráznom az előző mondatot, aki nem látta a tegnapi derbit. Mondjuk ilyen, szinte a teljes körmendi tábor, ha jól számoltam 9 vendégszurkoló érkezett. Védelmükre kelve maximálisan megértem Őket, a kedvenceik által Fehérváron mutatott játék után nekem sem lenne kedvem 700-800 km-t autóznom.
Nos, a Körmend ott folytatta, ahol az Alba ellen abbahagyta, szerencsére mi is ott folytattuk, mármint az Alba elleni találkozón mutatott játékkal. A csapat hamar feledtette a Falco elleni szenvedést, briliáns támadójátékot mutattunk, volt türelmünk tiszta helyzetig játszani. A Körmend mondjuk nem is védekezett jól, Mi viszont megint lehúztuk a rolót, Madison megvillant 2-3 betöréssel az elején, utánna azonban erre is figyeltünk, működött a besegítés.
Úgy látszik a testvírek komoly hullámvölgybe kerültek, Isti sérülése most már tartósan visszaveti a csapat teljesítményét. Ez figyelmeztető jel, egy csapat játéka nem függhetne ennyire egy játékostól. Ráadásul azt sem értem, hogy miért felejtettek el a többiek kintről dobni? A szokásos 13-14 tripla/meccses átlagot az utóbbi időben és tegnap is jócskán alulmúlta az MTE, magyarán SENKINEK nem ment! Vajon mi ennek az oka?
A címben szereplő nagybetűs CSAPAT magyarázata nagyjából megvan, talán csak annyit tennék hozzá, hogy a cserék sem látszottak meg a játékunkon annyira. Persze néha akadozott a támadójáték (eleinte Trepáknak nem ment be semmi, pedig megcsinálta a dobóhelyzetet, igaz általában kifelé lépett a palánktól és tempóval kísérletezett). Egyedül akkor ültünk le játékilag, amikor VUKI-t kellett leültetni.
Igen, ameddig így játszik, mint tegnap, csupa negybetűvel írom csak le a nevét. Igazi vezéregyéniséggé kezd válni, a tegnapi játékával és hozzáállásával egyre szimpatikusabb. A betörései bejöttek, vagy faultotlták (szerintem róla kapta a Körmend a legtöbb személyit) rengeteg labdát lopott, senki nem élt meg mellette, Madisont az első két perctől eltekintve levette a pályáról. Jóban volt az örzöttjével, nem hergelte a körmendieket, a csapttársakkal sem veszekedett, sőt a fiatalokat bíztatta és vigasztalta, ha nem úgy jöttek be a dolgok.

Egy "nagybetűssel" vagyok még adós: PAVLÓ-val. Nos, a múltkor úgymond "leszóltam", most viszont ünnepélyesen bocsánatot kell kérnem Tőle (lehet, hogy olvassa, és hatott a kritikám; azért nem bízom el ennyire magam:-). Egyszerűen tökéletesen játszott, egyáltalán nem volt önző, csak akkor dobta el, amikor az Ő képességeivel jó esély volt a gólra. Bravó PAJA!

Már véget is ért a "Háború és Béke", remélem sajnáljátok (aki nem, az fizessen be 1 Ft-ot a 117-12354789435 számú bankszámlára (hurrá, valszeg milliomos leszek!!!)

Ráadásként, közkívánatra (a Köz Géza kérte): Nem egyszerűsödik a képlet táblázatügyileg, az első két helyezett gyengélkedése miatt, még a Kaposvár is feljebb léphet, sőt még mi is lehetünk 3. (Kaposvári győzelem), vagy 5. is. Mindenesetre, ha abból indulok ki, hogy az Albának már nem lesz veresége a hátrlévő 2 meccsen, akkor vagy Pakson kell nyernünk, vagy Kaposváron (ha hozzuk a tegnapi formát, egyiket sem tartom lehetetlennek).

HAJRÁ OLAJ!!!