"És kik, azok akik kiköltöztek Pestről házakba? A szorgos emberek, akik vitték valamire. És kik azok akik maradtak és nagyobb joguk van a választásnál a PROLIK!!!"
Te kis szorgalmas! Az a véleményem, hogy nyugodtan szorgalmasnak lehet nevezni azt, aki tizenkét éve 14órázik, gúvad a szeme a monitor előtt, nem hülye, szabadságra háromévente telik egyhétig a nagymamánál. Oszt' mégse bír az Istennek se' kiköltözni... nem bírja az istenadta összekapirgálni azt a pár milliócskát... Nem vagy Te közgazdász egy kicsit, te nemproli?
Én éppen azt vettem észre, hogy annak telik a kiköltözésre, aki adótcsal, tőkéje van, részvényeket tud (is) vásárolni, feketén dolgoztat, bár lehet, hogy csak a szemem csal, mert az is romlott vagy négy dioptriát az utóbbi években a monitortól (na nem éppen a tőzsdeindexet kuksiztam a neten).
Amúgy: csalás? Bizonyítani kéne, ha már ennyire biztos vagy benne! Vagy szerinted elég, hogy kiabálsz a nagyvilágba? Valaki látott már olyat, aki mondta neki, hogy a szomszéd ezt vagy azt mondta a telefonba??? Ha jól tudom, a választással összefüggő csalás három évig nem évül el. Ez csak annyit jelent, hogy három éven belül megteheted a feljelentést. Bizonyítékokkal, mert egyébként körberöhögnek - joggal.
Csak a Te kedvedért kokárdával megyek szavazni, hogy ne tudják eldönteni: olyan hülye vagyok, hogy még rajtam van, vagy olyan hülye vagyok, hogy már rajtam van. Aztán majd figyelem, hogy szabálos-e a dolog. Holnap beszámolok!
Üdv:
egy lusta, élhetetlen, proli, hüjebunkópesti nempolgár, aki ráadásul az ország rosszabbik feléhez tartozik